Personvern

Denne personvernerklæringen informerer om hvordan Liberale Studenter samler inn og bruker personopplysninger, og hvilke rettigheter du har som besøkende eller medlem.

 

Vi behandler alle opplysninger om våre medlemmer strengt konfidensielt og i henhold til Personopplysningsloven. Opplysningene brukes til å oppfylle avtaler med våre medlemmer, til å oppfylle organisasjonens rettslige forpliktelser i forhold til skattelov og regnskapslov og til å drive informasjonsarbeid for Liberale Studenter. Vi utleverer aldri personopplysninger til andre.

 

Behandlingsansvarlig er Norges Liberale Studentforbund ved leder Amanda Haugnes Rygg.

Nettsiden

Liberale Studenter er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av liberalestudenter.no.

One.com er Liberale Studenters hovedpartner for utvikling, drift og vedlikehold av liberalestudenter.no, og nettsiden er basert på CMS-løsningen WordPress. Se gjerne deres Cookie-erklæring.

På vår nettside benytter vi oss av informasjonskapsler (cookies) fra tredjepartstjenester som angår deg som bruker av liberalestudenter.no.

Ved å bruke liberalestudenter.no eller noen av våre undersider samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler (cookies) i din nettleser.

Informasjonskapsler (cookies)  er en standard webteknologi som i hovedsak alle nettsider bruker i dag. En cookie er en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne, og den gjør at vi få oversikt over hvordan du bruker nettsidene våre. Dette gir oss statistikk som vi bruker til å gjøre nettsidene våre bedre for brukerne. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert (“Do not track”).  

Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer cookies.

 

Artikler på liberalestudenter.no kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Medlemsregister og du som medlem

I vårt medlemsregister registrerer vi ved innmelding navn, studiested, telefonnummer, e-postadresse og fødselsår.

I medlemsregisteret registrerer vi ikke personnummer. Utover dette registreres eventuelle verv det enkelte medlem måtte ha eller få i folkevalgte organer, evt. kurs den enkelte deltar på og betalingshistorikk for medlemskontingent.

Tilgang til medlemsinformasjon

Kun arbeidsutvalget i sentralstyret har tilgang til hele medlemsregisteret. Deres tilgang brukes i hovedsak for å bistå lokale tillitsvalgte og holde oversikt over kontingentinnbetaling, sende informasjon, samt til å hente ut statistiske data.

Tilgangen til registeret er hierarkisk oppbygd. Det vil si at eventuelle fylkesledere kun har tilgang til registrerte medlemmer i sitt eget fylkeslag, mens lokallagsledere kun har tilgang til registrerte medlemmer i sitt eget lokallag.

Du kan alltid spørre sentralstyret om å få oversikt over dine opplysninger ved å skrive til post@liberalestudenter.no.

Utlevering av medlemsinformasjon

Liberale Studenter sine medlemslister er konfidensielle og skal aldri utleveres til andre enn de som har fått tilgang gjennom sitt verv eller engasjement i organisasjonen.

Unntak: Medlemsinformasjon kan i noen tilfeller bli utlevert etter dom/pålegg fra politiet.

Sletting av utmeldte medlemmer

Persondata for aktivt utmeldte medlemmer slettes innen ett  år. Medlemmer meldes ut og persondata slettes dersom medlemskontingenten ikke er betalt to år på rad.

Vi sletter informasjonen umiddelbart om personer som er aktivt utmeldt og ber om at dette skjer.

 

Slik kan du unngå cookies / informasjonskapsler

Du kan stille inn nettleseren din slik at bare de nettsidene du ønsker, får lov til å lagre cookies på maskinen din. Du kan for eksempel søker etter «disable cookies» på Duck Duck Go for å finne en oppskrift for akkurat din nettleser.

Google har også laget et tillegg til nettleseren som gjør at Google Analytics slutter å fungere i Microsoft Internet Explorer 8-11, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari og Opera.

Du kan spesifikt velge bort bruk av informasjonskaplser på Googles egne annonseinnstillinger . På samme måte kan du også endre innstillingene for annonsevisning i Facebook .

Se også «Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)»

 

Andre tjenester

Liberale Studenter kan i perioder også bruke andre tjenester og leverandører enn de nevnt her. Disse vil være underlagt de samme strenge kravene og rutinene som er beskrevet her.

 

 

Norges Liberale Studentforbund

post@liberalestudenter.no

Møllergata 16, 0179 Oslo

Organisasjonsnr.: 993 958 611

Kontonr.: 1503.73.89681

Personvern

 

Lenke til instagram
Lenke til Twitter
Lenke til Facebook