Om oss

Norges Liberale Studentforbund (NLSF) er studentorganisasjonen til partiet Venstre. Vi samler lokale liberale studentlag og -politikere ved Norges universiteter og høgskoler. Vi har aktive lokallag i Oslo, Bergen, Ås, og Trondheim. Den landsomfattende organisasjonen ble stiftet i 1961, men det første Venstrestudentlaget ved UiO ble stiftet i 1908. Vi er formelt en sideorganisasjon til Venstre, sammen med Norges Venstrekvinnelag og Unge Venstre.

NLSF er også medlem av de internasjonale paraplyorganisasjonene International Federation of Liberal Youth (IFLRY) og European Liberal Youth (LYMEC).

Gjennom året har vi flere forskjellige arrangementer på lokalt og nasjonalt plan. Dette inkluderer blant annet debatter, medlemsmøter med politikere og andre, samt “liberal pils”. I tillegg arrangerer vi hver høst et studentpolitisk nettverk som samler medlemmer fra hele landet.

Hvordan bli med

Den enkleste måten å bli medlem er med Vipps. Betal 50 kr til #12655 (Norges Liberale Studentforbund) og merk med e-post. Har du fylt 35 år, koster støttemedlemskapet 150 kr.

Det er selvfølgelig også mulig å fylle skjemaet og betale kontingenten direkte til vår konto 1503.73.89681.

Start et lokallag
Finnes det ikke noe lokallag der du bor? Ta kontakt med oss på post@liberalestudenter.no, så hjelper vi deg/dere med oppstart av et nytt 🙂